Tractor U650

Cumpar tractoare U650
De preferat cat mai aproape de 2000
Date de contact:
0740901344
naimbelgin(a)yahoo.com

luni, 6 aprilie 2009

Lichidarea tractorului

Firma care a cumparat tractorul brasov cu 80 mil de euro pentru a nu produce nici un tractor a motivat faptul ca nu produce prin faptul ca linia de productie este improprie. Ok! Atunci de ce ai licitat? De ce ai cumparat? Ca sa nu produci? Ai pierdut sau ai castigat? va raspunde un europarlamentar dornic de afirmare:
uroparlamentarul brasovean Nicolae Vlad Popa (PD-L) i-a acuzat duminica pe cei din conducerea AVAS ca protejeaza complicitatea dintre Casa de Insolventa Transilvania - CITR, cea care a realizat lichidarea voluntara a uzinei Tractorul, si cumparatorul Flavus SRL. In opinia lui Popa, complicitatea este dovedita de „restituirea a 1,2 milioane de euro cumparatorului, lucru fara precedent in ingineriile frauduloase din Romania” In plus, el a aratat ca in timp ce Flavus a cumparat terenul cu 40 de euro/mp, asa-zisele despagubiri ce ii sunt acum acordate sunt de 60 euro/mp.
Ok! Sa mai spunem un lucru, nu ne intereseaza pe noi ce face si cum castiga unii banii dar ne deranjeaza sa distruga o economie pentru a castiga x si y. Si dureros este un alt fapt. Adevarul pe jumatate cosmetizat iese la iveala doar in campanie electorala sau in preajma ei. Daca tot stiati de aceste lucruri de ce ma rog asteptati campania pentru a da in concurenta? De ce nu luminati poporul la momentul respectiv? Vand tractorul sau cumpar tractorul, tot una, toti castiga, mai putin saracii muncitori. Nu e de lucru, nu e cerere? Este maica, si cerere si de lucru numai ca nu vor unii sa se schinuie, e mai usor sa faci bani din nimic decat sa produci ceva. Pai da ce ma amaratilor daca erati voi acolo nu ati fi procedat la fel?
Casa de Insolventa Transilvania, societatea care a lichidat compania brasoveana Tractorul, a depus, la Tribunalul Brasov, o cerere de intrare in procedura de faliment a uzinei de tractoare.(Cumpar tractor u650,cumpar tractoare u650) „Este o procedura standard – asa se intampla in cazul companiilor aflate in lichidare voluntara. Pe 31 octombrie se va judeca la Tribunalul Brasov cererea noastra, dupa care Tractorul UTB SA va fi radiat de la Registrul Comertului”, a explicat Andrei Cionca (foto stanga), coordonatorul echipei de lichidatori ai societatii brasovene.
(Vand tractor sau vand tractor U650)
Parteneriat pentru productia de tractoare - in ianuarie 2008
Victor Vadaneaux (foto dreapta), unul dintre asociatii companiei Flavus Investitii SRL Bucuresti, cea care a achizitionat activele societatii Tractorul SA, ne-a declarat, ieri, ca abia in luna ianuarie vor incepe discutii mai clare in privinta alegerii unui partener pentru reluarea productiei de tractoare la Brasov. „In prezent, avansam in ceea ce priveste studiul de fezabilitate,(Cumpar tractor u650,cumpar tractoare u650) dar avansam destul de incet. Suntem in faza elaborarii unor documente care sa contina date referitoare la active, utilaje, capacitatea de productie, dupa care, prin firma de consultanta pe care am angajat-o, le vom trimite companiilor cu care am discutat si s-au aratat de o posibila colaborare. Din ianuarie vom fi in situatia in care sa putem discuta concret si probabil ca numarul partenerilor va fi ceva mai redus - vom alege doi - trei parteneri de discutii”, a explicat Vadaneaux. (integral in Buna Ziua Brasov)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu